Justis zet spoedprocedure VOG cruciale beroepen in

Justis zet spoedprocedure VOG cruciale beroepen in

Met inachtneming van de rijksbrede richtlijnen, heeft Justis maatregelen genomen die het mogelijk maken de dienstverlening te blijven verstrekken. Wij nemen alle aanvragen voor screeningsdiensten in behandeling. Het is wel mogelijk dat het behandelen van uw aanvraag vertraging oploopt.

Spoedaanvraag cruciale beroepsgroepen

Voor het aanvragen van de VOG voor cruciale beroepsgroepen, zoals zorg en kinderopvang, hebben we een spoedprocedure beschikbaar gemaakt. U kunt uw aanvraag indienen via uw werkgever. Na het invullen en verzenden van al uw gegevens ontvangt u van ons een aanvraagnummer. Met dat aanvraagnummer neemt u contact op met het klantcontactcentrum. Dat kunt u doen per e-mail via https://justis.nl/contact/ In het contactformulier vermeldt u uw aanvraagnummer en geeft u aan dat uw aanvraag spoed heeft omdat het om een cruciale functie gaat. Justis kan de VOG dan binnen 5 werkdagen afgeven en met reguliere post verzenden.

Justis beoordeelt elke dag of de dienstverlening doorgang kan blijven vinden. U vindt de actuele informatie als nieuwsbericht op justis.nl.

Contact

Hebt u vragen over onze dienstverlening? Het Klantcontactcentrum van Justis blijft bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Neem contact op via https://justis.nl/contact/

Lees hier meer over de Rijksbrede maatregelen