Contactformulier

Contactformulier

Met behulp van dit formulier kunt u contact opnemen met Justis. U kunt een algemene vraag stellen over de producten van Justis, statusinformatie opvragen over een lopende aanvraag of een klacht indienen over Justis. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Houdt u er rekening mee dat de verwerking van uw bericht momenteel langer kan duren in verband met drukte.

N.B. Justis ontvangt veel vragen over de status van de VOG-aanvraag. Heeft u de VOG nog niet ontvangen? De verwerking van uw aanvraag kan momenteel langer duren dan u gewend bent. De wettelijke termijn betreft 4 tot 8 weken.

Let op: Met dit contactformulier kunt u geen (digitale) aanvraag indienen. Daarvoor dient u via de product pagina’s op deze website een aanvraagformulier in te vullen.

Velden aangegeven met een * zijn verplicht.

  • Uw gegevens
  • 2

Wilt u weten wat de status van uw aanvraag is, vul dan altijd het kenmerknummer van uw aanvraag in. Indien u nog niet in het bezit bent van een kenmerknummer, vermeld dan uw geboortedatum.

Hier kunt u uw bijlage(n) toevoegen. Selecteer meerdere documenten door de Ctrl-toets ingedrukt te houden. De bestanden mogen niet groter zijn dan 4 MB.